Östen med Resten - HPM Entertainment-Artister-Konsert-Event-Biljetter-Uthyrning

Go to content

Östen med Resten

Artister

Ny Föreställning 2019
"Privat"

”Privat”

 
Ny show  
Klicka här: Den berömda Duschscenen inför "Privat"
 
Östen med Resten blir privata!
 
Eller som det i förvirringen på mötet där namnet brainstormades fram, först tolkades som Primat. Efter en stunds heta diskussioner förstod dock alla att det var ”Privat” som den nya showen hade döpts till.
 Vad kommer vi att få se och höra?
 Blir det privata delar?
 –        Efter drygt trettio år i branschen är det väl dags att släppa till och visa lite mer, som Östen Eriksson uttryckte det.
 
Men efter ytterligare diskussioner kom resten på (dock inte Östen) att det förmodligen inte borde gå längre än till den korta filmen med Östen i duschen som han hade lagt upp på Facebook.
   Vi kommer att få se bandet på ett sätt som vi kanske aldrig har sett dem förut i deras drygt 30-åriga karriär. I ett lite mer privat sammanhang.
 Förutom alla privata avslöjanden från bandets medlemmar kommer vi att få höra om ett möte mellan Evert Taube och Magnus Uggla, om Delta Rhythm Boys hemliga liv i Louisianas träskmarker, om de saknade rimmen i Lasse Stefanz låt ”De sista Ljuva Åren”, om det mest attraktiva yrket en karl kan ha. Dessutom kanske vi får reda på Mikael Wiehes dilemma på ålderns dagar, en del disco (det senare förhandlade Gunnar fram under en nattmangling där han berättat om en hemlig dröm han hade), och mycket mer därtill.
   Allt ramas in med Östen med Restens musikaliska finlir i en känslomässig resa i två akter! Där skratt blandas med djupaste allvar i musik som berör.
 Allt detta framfört av Östen Eriksson, Jens Kristensen, Staffan Lindfors och Gunnar Morén. Dessa fyra herrar har en erfarenhet från scen i form av revy, teater, folkmusik, klassiskt, jazz, visa, TV, Mello mm. Lägg därtill ett oerhört antal konserter och turnéer med Östen med Resten som sammantaget är minst ca 189 år.http://www.ostenmedresten.se/

Bokas via:
Peter Maier
Tel: 076 847 06 31
peppe@hpmusik.se

Back to content